Många tycker att det är svårt och jobbigt att skriva sitt CV och personliga brev. Med Donvikk Design får du hjälp med ditt CV och personliga brev, från det allra första ordet på pappret till mailet du skickar till din framtida arbetsgivare. 

Ett CV är mer än bara några rader text på ett papper, som ska beskriva vem du är och vad du har gjort tidigare i ditt liv, ett CV idag är en marknadsföring av dig själv. När dagens konkurrens på arbetsmarknaden hårdnar kan ett välgjort och genomtänkt CV vara avgörande. Men det kan kännas svårt att formulera sig i skrift och att dessutom vara unik i sin design. Ingen vill riskera att få sitt CV kastat i papperskorgen för att det inte tilltalar mottagaren vid första anblick.

 

Med Donvikk Design får du ett CV och personligt brev som fångar mottagarens intresse i såväl text som design. Kontakta Donvikk Design för mer information eller fyll i formuläret nedan för att påbörja beställningen av ditt nya CV och personliga brev. Ditt CV och personliga brev levereras via mail inom 2-5 arbetsdagar. Du betalar tryggt och smidigt med faktura eller Swish. 

SIMPLE BUT

BRILLIANT

Unikt CV och personligt brev

Personlig rådgivning

Utskriftsformat (A4)*

Gratis ändringar inom 2 månader

Kan fås som flera exemplar med anpassat innehåll**

Allt textarbete sköts av Donvikk Design***

399kr

GET READY FOR ME

BEYOND LIMITS

499kr

899kr

* PNG - format

** Fler dokument med samma design, men med olika innehåll. För den som vill söka flera jobb inom olika  branscher som skiljer sig åt betydligt. Innehållet anpassas efter varje yrke / företag man planerar att söka.  Max 3 dokument.

*** Donvikk Design sköter all form av textarbete för CV och personligt brev med underlag från kundens korta beskrivning om arbetslivserfarenheter, personlighet, intressen, etc. 

PÅBÖRJA DIN BESTÄLLNING

Påbörja din beställning genom att fylla i dina uppgifter nedan. 

070 - 311 54 32

SKÖVDE, VÄSTRA GÖTALAND

Godkänd för F-skatt

Jolin Berg | DONVIKK DESIGN | © 2019

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle